Dongguan Jinhuang Mold Co., Ltd

Nieuws

Precisie -onderdelen
Tijd vrijgeven: 2023-04-18 15:00:07  Hits: 5

How produceert precisieonderdelen -verwerking precisieonderdelen?

first hoog. Met de ontwikkeling van de industrialisatieneemt de classificatie van precisiebewerking toe, wordt de richting fijner en meer gespecialiseerd.
daardoor wordt precisiemachines in de toekomst steeds meer geïntegreerd. Het is geen eenvoudige mechanische bewerking. Het combineert met hoge technologie om zijn rol beter te spelen. Vooral de digitalisering van verwerking heeft een kwalitatieve sprong gemaakt in de ontwikkeling ervan. . Het zal in de toekomst een belangrijke wetenschap worden en de industriële ontwikkeling dienen.
any machine bestaat uit veel verschillende kleine onderdelen, die elk een cruciale rol spelen. Onderdelen moeten worden geassembleerd, dus fabrikanten van precisiemachineonderdelen zullen ze herschikken. Na het verwerken van verschillende onderdelen kunnen we meer geschikte onderdelen krijgen, dus om deze producten voor onszelf beter te maken. Service, zoveel mensen zijn onmisbaar voor het belangrijke deel van de precisiebewerking.-
in volgorde om te zorgen voor de precisie van precisieonderdelenbewerking, de verwerking van ruwe en fijne mechanische onderdelen kan het best afzonderlijk worden uitgevoerd. Omdat de snijhoeveelheid groot is wanneer de ruwe mechanische delen worden verwerkt, zijn de snijkracht en klemkracht van het werkstuk groot, is de warmte -generatie groot en heeft het bewerkingsoppervlak van de mechanische delen een aanzienlijk werkhardend fenomeen en er is een grote interne stress in het werkstuk. Wanneer de bewerking van grove en grove mechanische onderdelen continu wordt uitgevoerd, wordt de precisie van de afgewerkte delen snel verloren door de herverdeling van stress. . De opstelling van het warmtebehandelingsproces is als volgt: Om de snijprestaties van het metaal te verbeteren, zoals gloeien,normaliseren, blussen en temperen, enz., Is het in het algemeen gerangschikt vóór de bewerking van de mechanische delen.

voorgaand: Mirror Spark Machine

volgende: No